Voor levering, reparatie, onderdelen of informatie van Cornellpompen neemt u contact op met Pompdirect.

Cornell food pompen food centrifugaal pompen van Cornell zijn er in diverse maten en uitvoeringen, hier vind u specificaties van alle typen. De Cornell product pomp is er in 5 uitvoeringen, t.w. 4NMPP, 6NHPP, 8NHPP, 10NHPP en 12 NHPP. De Cornell pomp is optimaal uitgelegd voor het beschadigingsvrij verpompen van vaste producten in de voedingsmiddelen industrie. Materiaal is gietijzer of rvs, afdichting vind plaats d.m.v. stopbuspakkig of Cycloseal.

Cornell hete olie pompen hete olie centrifugaal pompen van Cornell zijn er in diverse maten en uitvoeringen, hier vind u specificaties van diverse pomptypen. Door speciale voorzieningen aan de pomp is deze optimaal uitgelegd voor het verpompen van bakolie. Ook kent dit type de toepassing van het Cycloseal, waardoor vuil zich niet kan nestelen achter de waaier.

Cornell vuilwater pompen vuilwater pompen van Cornell zijn er in diverse maten en uitvoeringen, hier vind u specificaties van diverse typen. De Cornell vuilwaterpomp wordt als normaal en als droog zelfaanzuigende centrifugaal pomp toegepast.

Cornell zelfaanzuigende pompen zelfaanzuigende vuilwater pompen van Cornell zijn voorzien van een aan de as gekoppelde membraan pomp, voorzien van een vlotterkamer en een balkeerklep, hierdoor is de Cornell pomp droog zelfaanzuigend.

Onderhoud en revisie komen ook bij Cornell pompen voor. Wij weten dat continuïteit voor uw proces belangrijk is, u wilt snel geholpen en te woord gestaan worden. Daarvoor bent U bent bij ons aan het juiste adres. Ook een onderhouds contract voor de Cornell pompen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.